Xavi Pascual: “Guadalajara és un equip perillós”

Xavi Pascual: “Guadalajara és un equip perillós”

La defensa del BM Guadalajara i l’experiència dels jugadors entrenats per Mateo Garralda, perills per al Barça d’handbol

Dimecres a les 20.30 h, en directe per Sportmanía, el FC Barcelona saltarà a la pista del BM Guadalajara per disputar la quarta jornada de l’Asobal. Xavi Pascual, en l’habitual  roda de premsa prèvia a la disputa del partit, ha valorat el partit i n’ha destacat especialment el nivell defensiu dels castellans

Millor defensa de la Lliga

El BM Guadalajara és la millor defensa de la Lliga Asobal amb 64 gols encaixats. Aquest fet no ha passat per alt al tècnic blaugrana, que ha comentat que “darrere s’estan mostrant molt sòlids, estan fent una molt bona defensa i cal tenir present que les dues derrotes han estat per només un gol, Guadalajara és un equip perillós”.

Les dues derrotes mínimes del Guadalajara davant l’Osca i el Gijón, Pascual les ha explicat d’aquesta manera: “Estem davant d’un equip en període de construcció. Guadalajara ha canviat força jugadors de la temporada anterior, té jugadors que han estat importants a l’Asobal durant anys anteriors com Víctor Vigo i Kike Plaza, a més dels jugadors brasilers que han incorporat”.

No pensar més enllà

“Pensem en el partit de demà, no podem pensar més enllà, si no ens equivocarem. Demà anem amb tot el que tenim i ja pensarem en diumenge”, ha tornat a explicar Pascual, referint-se a la setmana amb dos partits de Lliga Asobal.

Respecte al domini blaugrana de la Lliga Asobal, Xavi Pascual s’ha mostrat contundent, de nou, en les seva resposta: “Tothom dóna per fet que la guanyarem i encara no l’hem guanyat i queda molt per guanyar-la”.

“Hi ha una atmosfera que sembla que hem de guanyar la Lliga el 15 d’octubre i això no és així. Cal tenir cura, paciència i fer la nostra feina i pensar en el partit de demà”, ha finalitzat el tècnic del FC Barcelona d’handbol.

Kasal entra a la llista

El lateral txec del filial Mihal Kasal és la novetat a la convocatòria per al partit de dimecres a Guadalajara. Kasal juga de lateral dret, fa 207 cm i aquesta és la segona temporada al Club, on combina els partits i entrenaments del segon equip amb entrenaments del primer equip.

David Balaguer entra també a la llista i descansen Ariño i Saubich.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut