fcb.portal.reset.password
Pascual dempeus seguint un partit, preparat pel partit de dissabte davant PSG. /FOTO:ARXIU-FCB

Pascual, preparat pel partit de dissabte davant PSG. /FOTO:ARXIU-FCB

Xavi Pascual ha valorat el partit de dissabte a les 16.15 h al Palau Blaugrana davant el PSG Handball. El tècnic blaugrana ha destacat la importància del suport dels aficionats blaugrana, la dificultat del rival i que l’equip ha de sortir a la pista al 100x100.

El suport del públic, clau

El partit del Barça d’handbol està generant una gran expectació. Des de dimarts només es disposa d’entrades amb visibilitat reduïda i es preveu que el pavelló blaugrana visqui una gran tarda d’handbol.

Pascual, que coneix que l’assistència serà la dels grans dies, ha manifestat: “Hi ha molta expectació, que és molt bo per al nostre esport. Dissabte necessitarem el Palau per guanyar. El Palau ens donarà un cop de mà important”.

Les claus

Xavi Pascual, a preguntes dels mitjans informatius, ha donat quines podien ser les claus del partit davant el PSG: “La qualitat individual dels jugadors del Barça i el PSG pot desequilibrar el partit”.

“Tothom parla de quatre o cinc jugadors de cada equip, però potser demà jugadors que poden passar més desapercebuts tenen la clau. Espero un PSG dur i difícil i que manté el seu estil amb un nivell individual extraordinari”, ha afirmat el tècnic blaugrana.

Respecte a l’estat de forma del Barça, Pasqui ha manifestat: “Estem bé. Ens hem anat recuperant durant aquestes dues setmanes després de l’Europeu. L’equip ha anat clarament de menys a més. No estem en el millor moment, febrer i març són sempre mesos complicats per a nosaltres”.

El PSG, un rival temible

El tècnic blaugrana ha estat preguntat sobre l’estat de forma del PSG, que arriba a Barcelona després d’empatar, a la Lliga Francesa, amb el Selestat. “No ho sé, no ho he de valorar. Només valoro el meu equip, demà comencem de zero i hem de sortir al 100x100. El PSG és un rival temible que ens pot guanyar, que té qualitat per poder-ho fer”.

Per Pascual, el partit d’anada a París i el de dissabte no seran referencials per a possibles futurs enfrontaments entre ambdós equips: “Crec que és el rival que toca, arribarà ara i intentarem fer-ho el millor possible per guanyar. Conclusions que se’n poden treure? Poques. Si tornem a trobar el PSG a quarts a la Final a Quatre no serà referència”.

Tornar a dalt