Xavi Pascual: “Cangas és un equip competitiu”

Xavi Pascual: “Cangas és un equip competitiu”

El tècnic del Barça d’handbol ha assenyalat que en la segona temporada del Frigoríficos Morrazo a l'Asobal “han acabat de fer un salt de qualitat”

Dissabte a les 19.30 h el Barça d’handbol rebrà al Palau el Frigoríficos Morrazo de Cangas, en la novena jornada de la Lliga Asobal. Un partit que serveix perquè els blaugranes tornin a competir, després de l’aturada per seleccions, i per veure un dels equips més en forma de la Lliga, el BM Cangas.

Creixent com a equip

El Frigoríficos Morrazo viu la segona temporada a l'Asobal després de tornar a la màxima competició estatal la passada temporada. Ara mateix ocupa el sisè lloc a la taula.

Pascual ha explicat: “El Cangas està aquesta temporada a la part alta de la classificació. És un equip competitiu amb l’any d’experiència a la Lliga Asobal, que els ha acabat de fer un salt de qualitat i que acaba de classificar-se per a vuitens de Copa”.

Ser ells mateixos

Sobre les claus del partit de dissabte, Pascual ha estat clar: “Hem de seguir en la nostra línia, mantenint el ritme en defensa per poder córrer al contraatac”.

Preguntat per com ha preparat el partit després de l’aturada, el tècnic blaugrana ha manifestat: “Hem treballat per recordar coses del mecanismes i de l’automatisme i a veure si dissabte som capaços de tornar a jugar bé”.

“Quan arriben els partits de seleccions ja sabem que durant deu dies no disposem dels jugadors. Hem pogut fer dos entrenaments de grup per preparar el partit davant el Frigoríficos Morrazo”, ha conclòs l’entrenador del FC Barcelona d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut