Una setmana clau per al títol de la Lliga Asobal

Una setmana clau per al títol de la Lliga Asobal

Els blaugranes poden proclamar-se campions de Lliga el proper divendres al Palau Blaugrana i aixecar la quarta Lliga consecutiva

Arrenca la feina setmanal per al Barça d’handbol. Els blaugranes afronten la feina d’una setmana en què poden esdevenir campions de Lliga, si guanyen divendres a les 20.30 h al BM Aragó al Palau Blaugrana.

L’inici de la feina

Dilluns i dimarts els blaugranes s’entrenen al Palau Blaugrana i ho fan sense els jugadors que han estat disputant diversos partits internacionals amb les seleccions.

Pascual cercarà posar en òptim estat de forma els jugadors que són a Barcelona per afrontar aquesta setmana i la part decisiva de la temporada.

Dimecres, retorn dels internacionals

El proper dimecres és el dia que els jugadors que han estat amb les seleccions tenen cita per tornar-se a entrenar amb el Barça d’handbol.

Rutenka, Karabatic, Sorhaindo, Viran, Noddesbo i Stranovsky retornen als entrenaments de Xavi Pascual. El repte d’assolir la Lliga divendres i arribar en les millors condicions possibles a l’enfrontament de quarts de final de la VELUX EHF Champions League davant el Rhein Neckar Löwen, focalitzaran la preparació blaugrana.

Dijous darrer entrenament i divendres Lliga

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà, dijous al matí, el darrer entrenament dels blaugranes abans del partit de divendres davant el BM Aragó.

Divendres a les 20.30 h el Palau Blaugrana acollirà la jornada 25 de la Lliga Asobal 2013/14. Un triomf blaugrana donaria al FC Barcelona d’handbol el títol de Lliga per 21a vegada en la seva història i la 4a de manera consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut