Una Champions d’handbol apassionant

Una Champions d’handbol apassionant

Aquest divendres se celebra el sorteig de la Velux EHF Champions League 2014/15 L'equip de Xavi Pascual debutarà a la màxima competició continental l'últim cap de setmana de setembre i haurà de sortiu viu d'un grup on hi haurà cinc equips més

El FC Barcelona d’handbol coneixerà els seus rivals de la Velux EHF Champions League el 27 de juny a partir de les 18 hores.

La Velux EHF s’iniciarà el 6 de setembre amb una ronda de classificació per accedir a la fase de grups. El Barça, però, ja està classificat, tenint en compte la seva condició de campió de Lliga, i només haurà d’esperar a saber els rivals amb els quals s’enfrontarà a partir del l’últim cap de setmana del mes de setembre, que sortiran del sorteig que se celebrarà divendres a Viena.

El FC Barcelona quedarà emparellat en un grup de sis equips però no podrà coincidir al mateix grup amb el Naturhouse La Rioja, ja que els grups no poden tenir dos conjunts de la mateixa nacionalitat.

Possibles rivals

A priori, els rivals més forts que podrien coincidir amb el Barça són el vigent campió, l’SG Flensburg‐Handewitt alemany, el Metalurg de Macedònia, l’Orlen Wisla Plock polonès, el Rhein-Neckar Löwen també alemany, el Pick Szeged hongarès o el PSG francès, entre altres conjunts de reconegut prestigi europeu.

La Final a Quatre d’aquesta edició de la Champions League d’Handbol es disputarà entre el 30 i el 31 de maig al Lanxess Arena Cologne.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut