Un febrer boig per al FC Barcelona d’handbol

Un febrer boig per al FC Barcelona d’handbol

9 partits oficials jugarà l’equip d’handbol blaugrana durant el mes de febrer, a tres competicions

Després de l’aturada per a la disputa de l’Europeu, el calendari retorna força carregat per als homes de Xavi Pascual. 9 partits, 5 de Lliga, 3 Champions i un de Copa del Rei, jugaran els blaugranes en els 28 dies del mes de febrer.

Inici a Conca i sense parar

El dissabte 1 de febrer a les 19 h i amb el testimoni de la càmeres de Teledeporte, el Barça d’handbol tornarà a la competició, a Conca, per jugar la primera jornada de la segona volta de la Lliga Asobal. Aquest partit serà l’inici d’un dens calendari.

La segona jornada de la segona fase de la competició estatal serà el dimarts 4 de febrer a les 20 h i al Palau Blaugrana davant el BM Villa de Aranda.

El retorn a la Champions el viurà el Barça d’handbol el dia 8 de febrer, a Suïssa, davant el Wacker Thun.

El PSG, plat fort a Europa

Després de tornar des de Suïssa, el dimarts 11 de febrer els blaugranes visiten la pista de l’Ademar de Lleó. Aquell cap de setmana, el dissabte 15 a les 16.15 h al Palau Blaugrana, serà el torn de rebre un dels rivals més complicats de la VELUX EHF Champions League, el PSG francès.

Però el mes de febrer seguirà per a l’handbol blaugrana. La setmana següent de jugar davant el PSG, el BM Guadalajara visitarà el Palau entre setmana i el diumenge 23 a Skopje els homes de Pascual jugaran la darrera jornada de la primera fase de la Champions davant el Metalurg.

Dos partits més tancaran el mes de febrer de l’handbol blaugrana. L’anada de quarts de final de Copa del Rei a Port Sagunt, el dimecres 26 i el divendres 28 serà el torn de jugar a la pista d’Angel Ximénez-Puente Genil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut