Triomfs del filial i del Juvenil

Triomfs del filial i del Juvenil

El segon equip suma la segona victòria a la Lliga i el Juvenil s’emporta la XXVIII edició del Torneig d’Esplugues

Entre la competició oficial, en el cas del segon equip, i els partits amistosos, l’activitat de l’handbol formatiu ha estat intensa aquest cap de setmana. La segona jornada de la Divisió d’Honor Plata, el Torneig d’Esplugues Juvenil, el Cadet B amb el Torneig de l’OAR a Sabadell i un amistós de l’equip Infantil, cites del cap de setmana de l’handbol formatiu blaugrana.

Triomf folgat

Segon partit de la temporada i victòria amb més comoditat que la primera jornada a Zarautz. Els joves del filial es van imposar per 38 a 25 al CB Barakaldo.

La defensa 5:1 plantejada pel FC Barcelona B, va impedir al millor jugador de l’equip contrari, el seu central Jon Ortuondo, desenvolupar el seu habitual joc, cosa que el seu equip va acusar molt. A la mitja part s’arribava amb un 19-14 que es va transformar en un 29-21 en el minut 45.

Cal destacar l’actuació del Nacho Biosca, amb 18 aturades, així com d’Adrià Figueras, 8 gols, Balaguer, 6 gols i Michal Kasal amb 5 gols, tot i que el fet que tots els jugadors de camp del FC Barcelona B anotessin és una dada prou rellevant.

Campions a Esplugues

L'equip juvenil del FCB s'ha proclamat campió de la XXVIII edició del Torneig Ciutat d'Esplugues disputat aquest cap de setmana. El format del torneig disposava els equips participants en quatre grups. L'equip blaugrana quedava enquadrat al grup A amb el Joventut Handbol Mataró i la Unió Esportiva Sarrià.

Divendres, l'equip es va estrenar amb una clara victòria davant l'equip maresmenc per 39 a 13. Dissabte al matí, els blaugranes es van imposar per 29 a 24 a l’UE Sarrià de Ter. El mateix dissabte a la tarda es va jugar la semifinal entre el FC Barcelona i l'AE Carles Vallbona de Granollers. Els blaugranes es van imposar per 24 a 13.

Diumenge a la tarda es va disputar la final del torneig. El partit va començar amb petits avantatges per l'equip blaugrana, que, tot i el bon treball de l'equip local, es van anar fent cada cop més grans. El resultat final de 32 a 16 mostra clarament la superioritat de l'equip juvenil del FC Barcelona, que es va proclamar campió del torneig. El capità blaugrana, Xavi Castro, va ser escollit com a millor jugador del torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut