fcb.portal.reset.password

Els nois de Toni Gerona, líders de la División de Honor Plata / FOTO:Arxiu-FCB

Partit complicat per la setmana de viatges dels internacionals (Kasal amb Txèquia, Joao i Medina  amb Brasil) i el fet que els juvenils que solen entrenar amb l’equip també estaven amb la selecció espanyola.

Tempteig inicial

El partit va començar amb un Pozoblanco en la línia de les últimes jornades, on els tres jugadors de primera línia, Requena, Portero i Santamaría, porten el pes de l’equip en tots els aspectes, d’anotació i de control del ritme del joc.

Els dos equips defensant 6:0 i el Pozoblanco intentant posar un ritme lent de joc per tal de dosificar les forces.

Defensa i velocitat

Per part del FCB, Joan Amigó portava el pes anotador de l’equip, juntament amb Figueras i Montoya, però l’equip no acabava d’ajustar la defensa. Això ens va portar a la mitja part amb un empat a 15 amb el debut al segon equip del juvenil Rubén Cabello.

A la segona part, la bona actuació defensiva d’Oriol Rey i Rubén Cabello, conjuntament amb la velocitat dels contraatacs de Sáez, Miralles i Balaguer va fer que a poc a poc l’avantatge s’anés incrementant, arribant al 31-24 final.

Les dades del partit

FC Barcelona 31

BM Pozoblanco 24

FC Barcelona: Admella i Revuelta; Vilaplana, Figueras, 6, Montoya, 6, Rey, Balaguer, 2, Lozano, 3, Amigó, 9, Sáez, 3, Miralles, 2, Cabello i Baumgartner

Parcials: 3-4, 5-4, 9-7, 11-9, 14-12, 15-15; 19-18, 23-19, 25-20, 27-21, 29-23 i 31-24

Tornar a dalt