Sigurdsson, presentat: “El meu objectiu número 1 és la Champions”

Sigurdsson, presentat: “El meu objectiu número 1 és la Champions”

L’extrem islandès reconeix que no s’ho va pensar quan va conèixer l’interès del FC Barcelona “És difícil descriure amb paraules com em sento de content i orgullós de ser aquí”, ha declarat

L’islandès Gudjón Valur Sigurdsson ha estat presentat aquest dimarts al matí com a nou jugador del FC Barcelona d’handbol. “És difícil descriure amb paraules com em sento de content i orgullós de ser aquí. És el més gran de la meva carrera”, ha explicat a l’inici d’una roda de premsa en què ha estat acompanyat pel directiu Eduard Coll i l’entrenador Xavi Pascual.

L’extrem ha reconegut que sap on arriba: “Sé que aquí és important guanyar. El meu objectiu número 1 és la Champions”. A Sigurdsson se li va escapar la darrera Final a Quatre en l’últim partit: “Vaig quedar molt decebut. Vam jugar una molt bona semifinal però vam perdre la final contra el mateix rival que el Barça. Espero refer-me l’any vinent”, ha afegit.El respecto molt, però no intentaré ser un segon Juanín García, només fer-ho el millor que séL’islandès no ha volgut comparar-se amb Juanín García, que ha deixat de ser blaugrana després de nou anys. “Juanín ha estat entre els tres millors extrems esquerres de les últimes dues o tres dècades. No intentaré ser un segon Juanín García, només fer-ho el millor que sé. El respecto molt, és el màxim golejador de la història de la Lliga Asobal”, ha declarat.

També ha detallat el procés de com va produir-se el seu fitxatge pel Barça. “Vaig tenir l’oferta del Kiel per quedar-me allà, però quan el meu agent em va informar de la possibilitat de venir al Barça no vaig necessitar res més. Li vaig dir: ‘Si pots fer que passi això, digue’m on he de signar’. Espero ser aquí molt de temps en el futur”.Quan el meu agent em va informar de la possibilitat de venir al Barça no vaig necessitar res mésEl seu nou entrenador, Xavi Pascual, l’ha descrit així: “És un jugador que és molt conegut en l’àmbit internacional. És un gran valor de la seva selecció. Un jugador experimentat, gran culminador, important per al nostre joc en l’aspecte del contracop i també un gran defensor. Tindrà un paper important. Estem molt satisfets d’haver-lo pogut incorporar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut