Setmana de viatges per al FC Barcelona d’handbol

Setmana de viatges per al FC Barcelona d’handbol

Dos partits fora del Palau, a Aranda i a Skopje, marquen l’agenda de treball de l’handbol del FC Barcelona

Amb l’inici de la Champions, dissabte a les 18.15 h a Skopje, s’inicien les setmanes de doble partit per al Barça d’handbol. El partit de dimecres a Aranda de Duero i el de dissabte a Macedònia, marquen la planificació del treball blaugrana.

Aranda de Duero, primera aturada

Dimecres a les 20.30 h, els blaugranes jugaran a la segona jornada de la Lliga Asobal 2013/14 a la pista del BM Villa de Aranda-Top Ribera.

Abans, dilluns en doble sessió i dimarts hauran preparat el partit davant els castellans, que disputen la segona temporada a l’Asobal. No serà fins al mateix dimecres que els blaugranes viatjaran fins a Madrid i d’allà a Aranda de Duero.

L’equip retornarà dijous al matí a Barcelona i un cop arribin s’entrenaran al Palau Blaugrana.

Skopje, el primer de dos

L’handbol blaugrana visitarà dues vegades la ciutat de Skopje – Capital de Macedònia- aquesta temporada. Dos equips de la capital macedònia han coincidit al Grup C de Champions.

El motiu ha estat que Vardar, el rival de dissabte, es va classificar com a campió de Macedònia i Metalurg va entrar a la Champions 2013/14 en superar el Pick Szeged a la fase prèvia.

Divendres serà el dia en què els blaugranes viatgin a Skopje per primera vegada aquesta temporada. Després de l’entrenament matinal al Palau, gairebé tres hores d’avió esperen els blaugranes fins a Skopje.

Dissabte, a les 18.15 h, Pascual i els seus homes viuran el debut europeu a la Champions 2013/14, en una de les pistes amb més ambient de l’handbol europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut