Rocas, sis temporades i 16 títols de blaugrana

Rocas, sis temporades i 16 títols de blaugrana

Albert Rocas s’acomiada del Barça amb un palmarès envejable en sis temporades de màxima dedicació al Club L'extrem gironí acumula fins a 16 títols de blaugrana, entre els que destaca la Lliga de Campions aconseguida la temporada 2010/2011

Albert Rocas deixa al conjunt blaugrana una petjada inoblidable. Després de sis temporades de màxima professionalitat i dedicació al Club, l’extrem de Palafrugell tanca la seva etapa com a blaugrana amb 16 títols a la butxaca. Un palmarès que es veu incrementat pels èxits aconseguits amb la selecció espanyola. Equip en el que també ha estat clau aquests darrers anys.

Palafrugell, Granollers, Valladolid, San Antonio i Barça

Rocas va començar a jugar handbol a l’escola a Palafrugell i d’allà va passar al Granollers, que el va fitxar per les categories inferiors quan tenia 15 anys. Entre els 15 i els 18 va passar pels cadets i els juvenils de l’equip vallesà, fins que el Valladolid el va fitxar amb només 18 anys, per jugar a la Lliga Asobal.

Després de tres temporades a Pucela (2000-2003), va fer el salt al Portland San Antonio de Pamplona, on va jugat quatre temporades (2003-2007), i on va guanyar una Lliga Asobal, una Recopa, una Supercopa i una Copa Asobal, abans d’arribar al Barça la temporada 2007/2008.

16 títols en sis temporades

Les sis temporades d’Albert Rocas han estat molt productives a can Barça. Tres Lligues Asobal, dues Copes del Rei, tres Copes Asobal, tres Supercopes d’Espanya i una Lliga de Campions són els títols més destacats. També té en el seu palmarès tres Lligues dels Pirineus i una Supercopa de Catalunya.

Cal destacar la Copa Asobal aconseguida amb el Balonmano Valladolid, i la Lliga Asobal, la Recopa i la Supercopa Asobal obtinguda amb el Portland San Antonio.

L’extrem d’or de la selecció

El jugador català també ha sumat èxits molt importants amb la selecció espanyola. Extrem clau de tots els entrenadors que han passat per la banqueta del combinat nacional, Albert Rocas és doble campió del Món (Tuníssia, 2005 i Espanya, 2013), subcampió d’Europa (Suïssa, 2006), medalla de bronze als Jocs Olímpics de Pequin (2008) i medalla d’or als Jocs del Mediterrani d’Almeria (2005).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut