Rhein Neckar Löwen – FC Barcelona: L’hora de la veritat

Rhein Neckar Löwen – FC Barcelona: L’hora de la veritat

Els blaugranes juguen l’anada dels quarts de final de Champions d’handbol davant el líder de la Bundesliga alemanya

Diumenge a les 19.15 hores Rhein Neckar Löwen i FC Barcelona sortiran a la pista del SAP Arena de Mannheim per disputar el partit d’anada de quarts de final de la VELUX EHF Champions League. Pascual i els seus homes han viatjat a terres alemanyes amb el repte d’assolir un resultat que permeti sentenciar el pas a la Final a Quatre de Colònia al Palau Blaugrana.

El repte d’arribar a Colònia

El Barça d’handbol inicia la part final del recorregut cap a Colònia, seu de la Final a Quatre de la Champions d’handbol. Al davant tindrà un dels millors equips del món, el Rhein Neckar Löwen, un conjunt contra el qual ha jugat tres vegades en competició oficial, amb un triomf blaugrana, un empat i una derrota.

Els blaugranes coneixen la dificultat dels alemanys. El sorteig de quarts els va emparellar amb un dels rivals més complicats i Pascual fa dies que prepara a consciència el partit davant el Rhein Neckar Löwen.

El tècnic blaugrana ha fet viatjar tota la seva plantilla, 17 jugadors, i haurà de descartar-ne un per realitzar la convocatòria final. L’horitzó de l’equip és clar: ser a Colònia, després d’haver guanyat Supercopa Asobal, Superglobe, Copa Asobal i Lliga, i el partit a Mannheim es preveu clau per assolir l’objectiu.

Gensheimer, Landin i Gudmudsson

El Rhein Neckar Löwen ha arribat a quarts de final després de superar el Kielce a l’eliminatòria de quarts. Els alemanys lideren la Bundesliga després de guanyar aquesta setmana el THW Kiel.

La potència dels alemanys com a equip és gran. En destaca la qualitat de les línies, la defensa i la porteria. Tres són les claus dels alemanys.

La primera és el seu jugador franquícia, Uwe Gensheimer. L’alemany és un extrem veloç, hàbil i amb capacitat de finalització de contraatac. Amb 61 gols, és el màxim golejador del Rhein Neckar a la VELUX EHF Champions League.

El porter danès Niklas Landin és una autèntica muralla a la porteria. Amb 25 anys, està vivint un moment dolç de la seva carrera esportiva i està cridat a ser un dels porters que marcaran història a l’handbol.

A la banqueta, un home que ha portat els alemanys a dalt de tot. L’islandès Gudmundur Gudmundsson és un entrenador experimentat, i a Mannheim i entrenant la seva selecció ha demostrat la seva vàlua. Una vàlua que li ha servit per ser, a partir del juliol d’aquest any, nou entrenador de la selecció danesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut