fcb.portal.reset.password

Els jugadors blaugranes, en un moment de la sessió /FOTO:FCB

Dimecres era el dia en què els 11 jugadors del Barça d'handbol que han estat amb les seleccions tenien programat el seu retorn als entrenaments. La seva reincorporació s'ha plasmat en un dia en què els tests mèdics i físics han ocupat la primera part de la jornada. Posteriorment, les activitats al Canal Olímpic de Castelldefels i un dinar amb tot l'equip han tancat la jornada.

Ben d'hora al matí

A les 8 del matí, els jugadors del FC Barcelona d'handbol estaven citats al Palau Blaugrana per fer les proves mèdiques. Un cop finalitzades han esmorzat i s'han dirigit al Canal Olímpic de Castelldefels per seguir el plàning de la jornada.

Un cop instal·lats a Castelldefels, els jugadors de Xavi Pascual han realitzat el conegut test 8 i han treballat a la sala de musculació del Canal Olímpic.

Jornada de convivència

Un cop finalitzat el treball a la sala de peses, els blaugranes s'han dividit en grups per realitzar diverses activitats lúdiques. Tir amb arc, piragües, caiac..., entre d'altres, han omplert el matí dels blaugranes fins a l'hora de dinar.

Un dinar que han fet plegats jugadors, tècnics i membres de l'‘staff’ per agafar forces per a l'exigent calendari que queda als blaugranes fins a les dates nadalenques.

Tornar a dalt