Retorn a la Lliga Asobal per al Barça d’handbol

Retorn a la Lliga Asobal per al Barça d’handbol

Un cop finalitzat l’Europeu els blaugranes inicien la segona volta de la Lliga, dissabte a Conca, davant el Globalcaja Ciudad Encantada

Gairebé dos mesos després d'haver finalitzat la primera volta de la Lliga, aturada per la disputa de la Copa Asobal i l’Europeu de seleccions, la màxima competició estatal està de tornada. Dissabte a les 19 a Conca i en directe per Teledeporte els homes de Xavi Pascual tornaran a saltar a la pista.

Equilibrar els estats de forma

Xavi Pascual té el repte de cara al partit de Conca d’equilibrar els nivells de forma dels jugadors. Pascual té 10 jugadors que han estat a l’Europeu i la resta que han fet treball durant l’aturada a Barcelona.

Amb aquesta dualitat, els blaugranes afronten el retorn a la competició domèstica, de la qual són líders invictes després de la fi de la primera volta. Tornar a agafar els mecanismes propis de l’equip i sumar un altre triomf són els següents reptes dels blaugranes.

Per al partit a Conca, Pascual ha convocat 15 jugadors. Jesper Noddesbo no ha viatjat per molèsties a la zona abdominal i Dani Sarmiento, que ha viatjat a Conca, té molèsties al turmell dret.

Amb l’empremta de Zupo

Globalcaja Ciudad Encantada ocupa la desena posició de la Lliga Asobal a la fi de la primera volta. Amb un equip ferm i amb l’empremta a la banqueta d’un experimentat entrenador com és ‘Zupo’ Equisoain, els castellans resten a la zona mitjana de la taula.

Amb un estil de joc ferm, dins el Globalcaja Ciudad Encantada hi ha dos dels cinc màxims golejadors de la Lliga. Vladan Lipovina, amb 85 gols, és el tercer màxim golejador de la competició, i Loe Renaud ocupa el cinquè lloc, amb 78 gols.

L’únic dubte per als de Conca és la participació del lateral Alfredo Sorrentino, que s’està recuperant d’una lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut