Relleu a la porteria del Barça d’handbol

Relleu a la porteria del Barça d’handbol

El Club reincorpora Gonzalo Pérez de Vargas i arriba a un acord de desvinculació amb Arpad Sterbik

El FC Barcelona ha arribat a un acord per a la desvinculació del porter Arpad Sterbik, que tenia contracte vigent fins a la fi de la temporada 2016/17. El seu relleu serà el jove Gonzalo Pérez de Vargas, actualment cedit al Fenix Toulouse HB, que formarà part de la disciplina blaugrana fins a la fi de la temporada 2016/17.

Un jove de present

Gonzalo Pérez de Vargas reemprendrà la seva etapa blaugrana després d’haver estat cedit al BM Granollers (2011-13) i al Fenix Toulouse HB (2013/14).

El porter, de 23 anys, va arribar al FC Barcelona la temporada 2007/08 provinent de l’Amibal de Toledo i va debutar en partit oficial del primer equip la temporada 2009/10.

Dos anys de blaugrana

Arpad Sterbik va arribar al FC Barcelona la temporada 2012/13 i, com a blaugrana, ha guanyat 9 títols, entre els quals destaquen dues Lligues, un Copa del Rei i un Mundial de Clubs.

El Club vol expressar el seu agraïment al jugador per la professionalitat demostrada en les dues temporades que va defensar la samarreta del FC Barcelona i desitjar-li sort en el seu futur esportiu i personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut