Reale Ademar Lleó - FC Barcelona: A punt per al PSG (26-40)

20 gols a cadascun dels dos temps decideixen el duel contra el conjunt de Lleó La victòria, la divuitena a la Lliga, permet encarar amb optimisme el partit de dissabte amb el PSG

El FC Barcelona segueix sumant victòries a la Lliga. Aquest dimarts a la nit s'ha desfet del Reale Ademar Lleó i ha sumat la divuitena en un matx que atorga tota la confiança possible abans de rebre dissabte el PSG francès, el segon classificat del seu grup a la Lliga de Campions. El Barça ha demostrat a Lleó que arriba molt i molt en forma.

Obren escletxa

Després d'uns primers minuts sense gol a favor, el FC Barcelona ha posat la directa partir del minut 3. Un encertat Sterbik, que ha fregat el 50% d'aturades durant tot el primer temps, ha permès als blaugranes establir les primeres petites diferències a partir del minut 10 (4-7). La intensa defensa culer ha provocat fins a sis pèrdues locals en els primers compassos del matx. Els homes de Xavi Pascual recuperaven i sortien ràpid al contracop.

Fins i tot en inferioritat Tomás i Karabatic han mantingut el FC Barcelona al voltant del seu màxim avantatge, uns set gols. A la mitja part s'ha arribat amb un encert blaugrana del 80% en llançaments. Una autèntica barbaritat.

De +4 a +14

El conjunt de Lleó ha cremat totes les naus a l'inici de la represa. Han estat els millors moments dels locals, que han retallat fins a quatre el seu desavantatge respecte als culers. El Barça, però, no ha permès que el marcador s'ajustés més i ha acabat d'assegurar la victòria amb un parcial letal de 2-11 en els últims 15 minuts.

Al final, el FC Barcelona ha tancat la victòria amb el màxim avantatge (+14). La millor manera per arribar pletòric a la cita del PSG.