fcb.portal.reset.password
Pascual, observant l'entrenament del Barça

Pascual, observant l'entrenament del Barça. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Xavi Pascual ha comparegut aquest dilluns en la roda de premsa prèvia a la Final Four de la Lliga de Campions que es disputa a Colònia. En el dia obert als mitjans informatius, el tècnic blaugrana ha explicat quines són les sensacions de l’equip amb vista a aquesta competició que es disputarà el pròxim dissabte 31 de maig i diumenge 1 de juny. “Som davant el gran repte de la temporada i l'encarem amb molta il·lusió”, ha deixat clar Pascual, que té clar que els blaugranes han de “cremar-ho tot dissabte i diumenge per poder guanyar”.

Que el Club confiï en la feina que estic fent és molt important

Pel que fa a la seva renovació fins al 2017, que va ser anunciada aquest diumenge, Pascual ha volgut agrair la confiança del Club cap a la seva feina. “Que el Club confiï en la feina que estic fent és molt important. Agraeixo al Club que hagi confiat per seguir al capdavant de l’equip”, ha valorat el tècnic català, que també ha explicat en què s’assemblen i en què es diferencien el Rhein Neckar Löwen i el Flensburg.

“Té un estil similar al Rhein Neckar i potser el Flensburg és més sòlid defensivament, més agressiu. Sap perfectament a què juga. Té un estil nòrdic, juga molt bé sense pilota i sempre crea problemes als equips. Ens obligarà a estar molt desperts. És un equip molt ben entrenat, que ha fet una bona Lliga, té molt bona mobilitat i crea molts problemes a les defenses”, ha analitzat Pascual, que sap que hauran d’estar molt concentrats per poder superar els alemanys, que tindran el suport del públic.

Encara que estiguin coixos jugaran, tenen tantes ganes que se’ls ha de frenar

Pel que fa a com arriba l’equip físicament a la cita de Colònia, Pascual ha reconegut que hi ha jugadors que tenen molèsties: “Karabatic i Entrerríos estan tocats. Espero que Karabatic pugui jugar i crec que tots estaran per jugar, encara que estiguin coixos jugaran, tenen tantes ganes que se’ls ha de frenar”, ha reconegut Pascual, que ja va aconseguir una Champions el 2010.

“Independentment del que passi, la primera final és dissabte. No tinc dubtes de l’entrega de l’equip i que ho farem tot per guanyar”, ha dit, finalment, Pascual.

Tornar a dalt