Naturhouse La Rioja, rival del Barça d’handbol a la Supercopa Asobal

Naturhouse La Rioja, rival del Barça d’handbol a la Supercopa Asobal

Els de La Rioja han conformat un bloc de garanties per afrontar la Lliga, les competicions Asobal i el seu debut a la Champions d’handbol

La Supercopa Asobal de divendres a Valladolid serà el tret de sortida de les competicions Asobal de la temporada 13/14. Els blaugranes es trobaran un nou rival en aquesta competició, el NaturHouse La Rioja, un equip construït per estar als llocs capdavanters de la Lliga.

Un equip de nivell

El NaturHouse La Rioja ha conformat un equip per afrontar el repte d’Asobal i de Champions aquesta temporada 2013/14. De la mà de l’experimentat entrenador Jesús Javier González, que complirà la setena temporada a Logronyo, els de La Rioja s’han convertit en un dels grans de l’handbol Asobal.

Martínez i Gurutz Aguinalgalde són els jugadors que defensen la porteria del Naturhouse. Al pivot destaca la presència de l’exblaugrana Ruben Garabaya i d’Àngel Romero.

El lituà Aidenas Malasinskas, ex del Granollers, ha estat un dels reforços del Naturhouse per a aquesta temporada. Amb el rus Tioumentsev, els cubans Pavan i Da Costa i el segovià Velasco queda formada la primera línia dels de La Rioja.

Als extrems hi ha homes com el català Masachs, el gallec Rodríguez i el càntabre Fernández, que donaran vivesa al joc dels de Jesús Javier González.

El darrer precedent

La darrera vegada que el Naturhouse i el FC Barcelona es van veure les cares, el triomf va caure del costat dels de La Rioja.

A la Jornada 29 de Lliga Asobal 12/13 els blaugranes visitaven la pista del Naturhouse amb el títol de Lliga ja assolit una jornada abans i amb la vista posada a la Final a Quatre de Colònia que tenien quinze dies després.

El Naturhouse va treure profit d’aquella situació i va aconseguir ser el primer equip a derrotar els blaugranes, a la Lliga 12/13, per 33 a 31.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut