Mickaël Robin, nou porter del Barça d’handbol

Mickaël Robin, nou porter del Barça d’handbol

El FC Barcelona d’handbol ha arribat a un acord amb el porter francès Mickaël Robin per a la seva incorporació fins a la fi de la temporada 2013/14

Mickaël Robin serà porter del FC Barcelona d’handbol fins a la fi de l’actual temporada. Robin, que estava jugant amb el Montpeller HB, s’incorpora al club blaugrana per suplir la baixa per lesió d’Arpad Sterbik.

Experiència a Lliga francesa

Mickaël Robin, de nacionalitat francesa, és un porter de 28 anys i 1,90 m d’alçada, nascut a la localitat d’Estrasburg. Robin prové del Montpeller (2010-2014) i anteriorment havia estat jugador del Chambéry (2008-2010) i el Selestat (2001-2008).

En l’àmbit de clubs ha guanyat dues Lligues franceses, dues Copes de França, dues Copes de la Lliga a França i dos trofeus de Campions. A títol individual va ser escollit millor porter de la Lliga francesa la temporada 2009/10.

La presentació, dimecres a la tarda

La presentació del jugador tindrà lloc avui dimecres, a les 19.45 h, a la sala de premsa del Palau Blaugrana, un cop finalitzi el partit de la jornada 19 de Lliga Asobal entre el FC Barcelona i el BM Guadalajara.

El jugador estarà acompanyat pel directiu responsable de la secció, Eduard Coll, i l’entrenador i secretari tècnic de l’handbol, Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut