El Metalurg, la revelació de la Champions d’handbol

El Metalurg, la revelació de la Champions d’handbol

Els macedonis han passat de l’eliminatòria prèvia a liderar el Grup C de Champions en guanyar el París Saint-Germain

El Metalurg Skopje va arribar a la VELUX EHF Champions League en superar el Pick Szeged a l’eliminatòria prèvia disputada a finals del mes d’agost. La seva condició de subcampió de la Lliga Macedònia el va fer disputar aquesta eliminatòria. Un cop classificat ha esdevingut la revelació d’aquest inici europeu.

Líders de grup

Un cop classificat per a l’actual edició de Champions, el Metalurg ha iniciat el camí amb pas ferm. A la primera jornada va superar per 22 a 23 el Wacker Thun de Suïssa, i va demostrar que a Europa sempre és complicat guanyar lluny de casa.

El cop d’autoritat i la plasmació de la consolidació del projecte van venir a la segona jornada. A Skopje van superar uns dels més ferms candidats a guanyar la VELUX EHF Champions League, el PSG Handball, per 28 a 26.

Aquests dos triomfs han fet del Metalurg, que visitarà el Palau el dissabte a les 16.15 a la tercera jornada de Champions, líder del Grup C, i és l’únic conjunt del grup que ha guanyat els dos partits disputats fins al moment.

Qui juga al Metalurg

El Metalurg Skopje està entrenat per un dels grans entrenadors de l’handbol europeu, Lino Cervar. Antic entrenador de l’RK Zagreb i de la selecció croata, Cervar va ser campió del món i campió olímpic amb la selecció croata i des del 2009 porta les regnes del Metalurg.

Diversos són els jugadors clau dels macedonis. El serbi Darko Stanic a la porteria és un dels porters amb millor estat de forma a Europa. Al central tenen el rus Atman i el macedoni Mojsovski com a principals jugadors.

El primera línia l'eslovè Renato Vugrinec és una de les armes ofensives de Cervar i amb un estol de jugadors macedonis componen un equip equilibrat i amb molt de futur a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut