L’última jornada de la primera fase de la VELUX EHF Champions League

L’última jornada de la primera fase de la VELUX EHF Champions League

Malgrat que els blaugranes ja tenen assolit el primer lloc de grup, els possibles rivals a vuitens i la classificació final del Grup C es decidiran en la darrera jornada de Champions

El Barça d’handbol, després del triomf sobre el PSG, ja és matemàticament líder del Grup C de Champions una jornada abans de la fi de la primera fase. Aquest liderat suposa que els blaugranes juguin els vuitens de final de Champions davant un equip classificat en quart lloc dels tres altres grups, en sistema d’eliminatòria, amb la tornada al Palau Blaugrana.

Els possibles rivals

Dimarts a les 12 h i a la seu de l’EHF a Viena tindrà lloc el sorteig dels vuitens de final de la VELUX EHF Champions League. Els blaugranes s’emparellaran amb un dels tres equips classificats en quart lloc dels Grups A, B i D.

De moment, l’únic equip que té assegurada la quarta posició de grup, al Grup B, i que, per tant, podria ser el rival dels blaugranes, és el Wisla Plock, entrenat per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas i que compta amb dos exjugadors blaugrana a les seves files, Ángel Montoro i Petar Nenadic.

Al Grup A, el Zaporozhye i el Croatia Zagreb lluitaran en la darrera jornada per ser el quart de grup. El Zaporozhye té un punt més que els croats però visita la pista del Veszprém i el Zagreb rep a casa el St. Petersburg, que només ha sumat un punt.

Al Grup D, o l’Aalborg danès o el Gorenje Velenje eslovè poden ser rivals dels blaugranes. Ambdós equips estan empatats a punts, vuit, i ja tenen la plaça per a vuitens. Depenent dels resultats del darrer partit amb l’Hamburg, en el cas de l’Aalborg, i del Flensburg, rival del Gorenje, se n'acabarà de decidir la posició final.

El Grup del Barça d’handbol

Al Grup C, el FC Barcelona d’handbol ja és líder matemàticament parlant. El PSG, el Vardar i el Metalurg tenen opcions de ser segon, tercer i quart.

Al PSG li val un empat o un triomf davant el Vardar per ser segon de Grup. Si els macedonis de Vardar volen ser segons els cal guanyar a la pista del PSG.

Al Metalurg, per ser segon, li caldria un triomf del Vardar i guanyar el Barça d’handbol, diumenge a les 18 h a Skopje i en directe per Esport3. El rival blaugrana de diumenge haurà d’esperar a veure el partit de dissabte entre el PSG i el Vardar per saber quines opcions té d'assolir la segona, la tercera o la quarta plaça.

El Metalurg té el ‘goal-average’ perdut amb el PSG i guanyat amb el Vardar, en cas d’empat a punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut