L’Europeu d’handbol més blaugrana

L’Europeu d’handbol més blaugrana

Diumenge arrenca l’Europeu de seleccions d’handbol a Dinamarca, amb rècord de participació de jugadors del FC Barcelona

L’onzena edició de l’Europeu de seleccions d’handbol ja està a tocar. Diumenge comença la cita de seleccions, en què 11 jugadors del FC Barcelona, màxima presència històrica de jugadors del Club, competiran per tornar a Barcelona amb medalles.

Triplet de blaugranes en el Grup A

Noddesbo amb Dinamarca, el jove Kasal amb Txèquia i Lazarov amb Macedònia són els tres jugadors del Barça d’handbol que competiran en el Grup A.

Àustria acompanyarà les tres seleccions amb presència blaugrana. Dinamarca, Txèquia i Macedònia surten favorites per assolir les tres places que donen pas a la segona fase.

Cinc blaugranes amb Espanya

Viran, Tomás, Gurbindo, Entrerríos i Sarmiento són la representació blaugrana que jugarà amb Espanya en el Grup B de l’Europeu.

Amb el títol de Campions del Món assolit l’any passat a Barcelona, la selecció espanyola, entrenada per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas, haurà de competir amb Islàndia, Hongria i Noruega per aconseguir el pas a la segona fase.

Karabatic i Sorhaindo, en el grup més complicat

El Grup C, amb França, Sèrbia, Polònia i Rússia, es presenta, a priori, com el grup més complicat del campionat.

La sempre competitiva França dels blaugranes Karabatic i Sorhaindo haurà de treballar de valent per aconseguir bons resultats i ser a la segona fase.

Rutenka, sol al Grup D

Siarhei Rutenka, escollit fa uns dies millor esportista bielorús del 2013, és l’únic representant blaugrana en el Grup D.

Rutenka tindrà davant Croàcia, Suècia i Montenegro. La capacitat competitiva dels bielorussos, com estan demostrant a les darreres cites, és una de les armes de Rutenka i els seus per aconseguir altes fites dins el campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut