Les semifinals de l’Europeu d’handbol, de color blaugrana

Les semifinals de l’Europeu d’handbol, de color blaugrana

Vuit jugadors del Barça d’handbol seran a la lluita final per les medalles, representant tres de les quatre seleccions classificades

Arriba l’hora definitiva a Dinamarca. Les semifinals del torneig són a tocar i el FC Barcelona tindrà vuit jugadors a les semifinals, en les quals serà el segon club més representat, per darrere del seu rival europeu, el PSG, que n’aporta nou. França amb Espanya i Dinamarca amb Croàcia, lluitaran per ser a la final de l’Europeu.

Duel fratricida

La primera de les dues semifinals serà França contra Espanya o, vista en clau blaugrana, Karabatic i Sorhaindo contra Entrerríos, Tomás, Sarmiento, Viran i Gurbindo.

Els francesos arriben com a primers del grup 2 i la selecció espanyola ho fa com a segona del Grup 1. Aquest partit és un dels duels més interessants del panorama mundial de seleccions d’handbol. El campió olímpic, França, juga davant el campió del món, Espanya.

La responsabilitat de l’amfitrió

La Dinamarca de Jesper Noddesbo jugarà les semifinals davant Croàcia, un dels equips més consistents de l’Europeu. El fet de jugar a casa dóna a Noddesbo i els seus un plus de responsabilitat i l’etiqueta de favorit en un partit que es preveu disputat.

Jesper Noddesbo va tornar a la convocatòria de Dinamarca davant Islàndia, en què va anotar quatre gols. Caldrà veure si constarà a la llista de les semifinals després de descansar els dos primers partits de la segona fase.

Fi de la competició per a Rutenka i Lazarov

Bielorússia, amb el lateral blaugrana Siarhei Rutenka, i Macedònia, amb el primera línia del FC Barcelona d’handbol Kiril Lazarov, ja han dit adéu a la seva participació en l’Europeu.

Rutenka va finalitzar en el darrer lloc del Grup 2 i va contribuir amb 34 gols a la seva selecció. Per la seva banda, la Macedònia de Lazarov va finalitzar en cinquè lloc del Grup 1, i Lazarov ha estat el segon màxim golejador de la competició amb 38 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut