fcb.portal.reset.password
Aficionats blaugranes a Colònia, a la Final a Quatre 2013./FOTO:ARXIU-FCB

Aficionats blaugranes a Colònia, a la Final a Quatre 2013./FOTO:ARXIU-FCB

Avui, dimarts, s’ha obert el procés de venda dels abonaments per a la Final Four d’handbol, que es disputarà a Colònia el 31 de maig i l’1 de juny. Els socis del FC Barcelona abonats a l’handbol tindran exclusivitat en la compra d’entrades dimarts i dimecres.

A partir del dijous dia 8 de maig a les 10 h, i fins al dia 11 de maig a les 19 h, s’obrirà la venda a socis del FC Barcelona i als ‘Amics de l’handbol’.

Cada soci podrà adquirir en el mateix procés de compra un màxim de dos abonaments. En les peticions que es facin entre els dies 6 i 11 de maig, per identificar-se cal indicar al formulari la clau de soci i el número de soci (tots dos números surten al carnet de soci). En el cas dels ‘Amics de l’handbol’, només és necessari el número de clau. Si s’obrís la venda al públic, aquest requeriment no seria necessari.

Per adquirir les localitats cal omplir el formulari següent, que és al web del Club:

Català: http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formfinalfourhandbol2014.php

Castellà: http://taquilla.fcbarcelona.cat/esp/formfinalfourhandbol2014.php

Les localitats s’assignaran per ordre de recepció de petició. En cas que restessin abonaments disponibles, s’obriria un període venda, el dilluns 12 de maig a partir de les 10 h, per al públic en general.

Els preus de les localitats, que inclouen les dues semifinals, el partit pel tercer i el quart lloc i la final, són de quatre categories diferents: 240 euros (C1), 180 euros (C2), 120 euros (C3) i 60 euros (C4).

Per a qualsevol dubte i/o canvi en el formulari es poden adreçar a handbolfcb@fcbarcelona.cat.

La recollida de les entrades es farà a les taquilles del FC Barcelona els dies 26 i 27 de maig, de les 9 h a les 17 h, i també s’habilitarà un punt a Colònia que serà comunicat.

Tornar a dalt