L’Aalborg, rival del FC Barcelona d’handbol a vuitens de Champions

L’Aalborg, rival del FC Barcelona d’handbol a vuitens de Champions

Barça i Aalborg es veuran les cares a vuitens de la Champions d’handbol, en una eliminatòria d’anada i tornada

El Barça d’handbol ja coneix el seu rival a vuitens de la VELUX EHF Champions League. Serà el Aalborg de Dinamarca. Els blaugranes jugaran l’anada a Aalborg entre els dies 19 i 23 de març i la tornada al Palau serà entre els dies 26 i 30 de març. El guanyador d’aquesta eliminatòria jugarà els quarts de final de la VELUX EHF Champions League.

De nou, un danès a vuitens

El Barça d’handbol torna a repetir equip danès a vuitens com la temporada passada. Si la temporada 2012/13 va ser el Bjerringbro-Silkeborg el rival, ara serà l’Aalborg Handball. Els danesos  van finalitzar empatats a vuit punts amb el Naturhouse La Rioja i el Gorenje Velenje., finalitzant quarts de grup.

Els blaugranes van superar el Bjerringbro-Silkeborg per 26 a 32 i per 26 a 24 i ara els arriba el torn d’un Aalborg que és un equip 100x100 escandinau.

La seva plantilla està composta, majoritàriament, per jugadors danesos i amb suecs i noruecs. Com a jugadors destacats figuren el danès Mads Mensah Larsen, el noruec Harvad Tvedten –exjugador del BM Valladolid i màxim golejador dels danesos a Europa amb 54 gols- i els porters Erevik i Kappelin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut