La SuperGlobe i la Supercopa Asobal, exposades al Museu

La SuperGlobe i la Supercopa Asobal, exposades al Museu

La secció acumula setze Supercopes i, en canvi, la SuperGlobe és la primera de la història del Club

El directiu responsable de la secció d’handbol, Eduard Coll, i el capità Víctor Tomás han exposat aquest dimarts els dos trofeus guanyats fins ara aquesta temporada al Museu del Club. El tècnic de l’equip, Xavi Pascual, no hi ha pogut assistir a causa d’una petita indisposició.

Inici immillorable

La temporada no podria haver començat millor, ja que s’han guanyat els dos trofeus que s’han disputat fins ara. A la SuperGlobe, el Mundial de Clubs de l’handbol, l’equip va resoldre un compte pendent amb el seu palmarès (25-27 a la final davant l’Hamburg). Eduard Coll s’ha mostrat molt satisfet: “És la primera que guanyem i, a més, és la primera en què participem”. Víctor Tomás afirma que és un títol “especial” per a molts dels jugadors: “L’inici ha estat molt bo, estem molt contents per aquesta copa que molts no teníem”.

Una setmana més tard d’haver assolit aquesta fita, l’equip es va endur la seva setzena Supercopa Asobal davant el Naturhouse La Rioja (40-31). A la Lliga Asobal, l’equip és líder indiscutible amb ple de victòries, sis de sis, l’última davant el Fraikin Granollers (20-34). A la Lliga de Campions els homes de Xavi Pascual també es troben al capdavant del seu grup amb dues victòries i un empat.

Molt bones expectatives

Directiu i capità s’han mostrat optimistes de cara a la present temporada. Eduard Coll es mostra content perquè l’equip “ha començat bé” i creu que tenen una plantilla “tant o més bona” que la generació que tants èxits ha donat els darrers anys. També és conscient, però, que a la Lliga de Campions “hi ha els equips més forts dels que hi ha hagut mai” i que és un gran repte endur-se el trofeu. Víctor Tomás reconeix que són ambiciosos, però que alhora toquen de peus a terra: “Ho volem guanyar tot, però s’ha de jugar tot també”.

L’equip rep avui (20 h, Barça TV) l’Helvetia Anaitasuna abans de l’intens duel que es viurà diumenge a la Lliga de campions a París davant el PSG.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut