La setmana de la Copa Asobal per al Barça d’handbol

La setmana de la Copa Asobal per al Barça d’handbol

Els blaugranes preparen a consciència la seva participació a la XXIV edició de la Copa Asobal, que tindrà lloc al Palau Blaugrana

Després de finalitzar la primera volta com a líders invictes, el Barça d’handbol cerca el tercer títol de la temporada, un cop assolides la Supercopa i el Campionat del Món de Clubs, la Copa Asobal. Els blaugranes volen tancar l’any amb nou títol i us expliquem com preparen la setmana prèvia.

Quatre entrenaments

Un cop finalitzada, dissabte passat, la primera volta de la Lliga Asobal, Xavi Pascual va donar descans dos dies als seus jugadors. Els blaugranes tornaran a entrenar-se dimarts al Palau Blaugrana.

Dimecres tornaran al pavelló blaugrana per exercitar-se i dijous la Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà l’entrenament dels blaugranes.

Divendres, el Barça d’handbol farà el darrer entrenament al Palau abans de jugar dissabte, a les 13.30 h davant el BM Osca, la segona semifinal de la XXIV edició de la Copa Asobal.

Com funciona la Copa Asobal

La Copa Asobal la disputen els quatre primers classificats de la primera volta de la Lliga Asobal. En aquesta ocasió el FC Barcelona, el Fraikin BM Granollers, el BM Osca i el NaturHouse La Rioja són els equips classificats.

El sorteig va deparar l’enfrontament, a les 11.30 h del dissabte 21, entre el Fraikin BM Granollers i el Naturhouse La Rioja i, a les 13.30 h, entre el FC Barcelona i el BM Osca.

Els guanyadors de les semifinals jugaran la final el diumenge 22 a les 20 h al Palau Blaugrana.

Entrades per a la Copa Asobal

Dimarts 17 es posaran a la venda els abonaments per a la XXIV Copa Asobal a les taquilles del FC Barcelona. En aquest enllaç podeu trobar tota la informació per aconseguir els abonaments per a la XXIV Copa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut