fcb.portal.reset.password

Saric, en un moment de la sessió / FOTO: Germán Parga-FCB

Seguint la línia encetada aquesta temporada per Xavi Pascual, secretari tècnic de la secció i entrenador del primer equip, i Toni Gerona, coordinador de l’handbol formatiu i entrenador del segon equip, Danjel Saric ha treballat amb els joves porters de l’handbol formatiu. Aquesta és la segona experiència que es realitza aquesta temporada. Juanín García va ser el primer a obrir el camí.

Un gran amb els petits

Danjel Saric va impartir consells i entrenaments en una sessió d’entrenament duta a terme a les instal·lacions de la Residència Blume d’Esplugues de Llobregat.

Els convocats eren els jugadors que juguen a la mateixa posició que Saric. Els porters de la base de l’handbol blaugrana han pogut conèixer de primera mà els secrets i les ensenyances d’un dels millors porters del món.

Com posicionar-se davant el llançador, les tècniques de moviments dels braços i les cames, com tancar angles al llançador i la intuïció, entre altres habilitats, han estat els ensenyaments que Saric ha compartit amb els joves porters de les categories de formació.

Junts per treballar millor

L’entrenament a la Blume ha estat la segona experiència d’una iniciativa que arrenca aquesta temporada per acostar el primer equip a les categories de formació.

Juanín va ser el primer jugador que va participar en aquesta iniciativa; Saric ha estat el segon, i durant la temporada la resta de jugadors del primer equip també hi participarà.

Tornar a dalt