fcb.portal.reset.password

Els titulars de la premsa

En aquest article repassem la dimensió que ha pres als mitjans el triomf blaugrana davant un dels millors equips d’Europa.

Prestigi, triomf de pes i cop d’efecte

Els tres diaris esportius catalans tracten de manera extensa el triomf davant el PSG Handball. El ‘Mundo Deportivo’, que recull el partit, a la seva portada titula “El Barça guanya el duel de colossos” i en pàgines interiors parla de “bany de prestigi”.

El ‘9 Esportiu’ publica a la portada del diari “El Barça burxa a la ferida del PSG” i es refereix al triomf blaugrana com un “cop d’efecte a París”.

L’‘Sport’ dedica una plana sencera al triomf del homes de Xavi Pascual amb el titular “Victòria de pes del Barça”.

Joc de conjunt

Els diaris d’informació general també han tractat el gran partit de diumenge del FC Barcelona d’handbol. ‘El Periódico’ diu que “París es rendeix al corró blaugrana” i ‘La Vanguardia’ destaca que “el Barça venç solistes del PSG”, tots dos destacant la brillant actuació coral dels blaugranes.

‘El País’ dóna protagonisme a la brillant actuació de Karabatic, en el seu retorn a França, donant com a titular “Karabatic, el rei de la festa”, i el diari ‘Ara’ afirma que “el Barça s’exhibeix a la pista de PSG”.

Distància, encara

Els mitjans francesos han enfocat els seus articles sobre el partit entre el PSG Handball i el Barça destacant les diferències existents encara entre ambdós equips.

El prestigiós diari esportiu francès ‘L’Équipe’ posava en portada una fotografia de Karabatic amb el titular “Karabatic brilla a París” i a l’interior hi deia: “París encara té feina”, i destacava que els locals només van poder aguantar el primer període davant el joc blaugrana.

En un sentit força similar s’explicava el diari ‘Le Monde’. Amb un titular com “No aguanta el ritme” feia referència a la gran segona part desenvolupada pels blaugranes.

Els tuits dels jugadors del Barça d’handbol:

 

 

Tornar a dalt