La pretemporada de l’handbol blaugrana

La pretemporada de l’handbol blaugrana

El primer equip d’handbol ja coneix el pla de treball, que tindrà durant el mes d’agost, per preparar la temporada 2014/15

Un cop finalitzada la temporada 2013/14, ja és hora de mirar endavant i pensar en la propera temporada. A falta de definir les dates de la Supercopa de Catalunya i d’afinar les de la Superglobe, els blaugranes ja coneixen amb quin pla de treball començaran el nou curs.

Barcelona i Encamp

Pascual i els seus jugadors es tornaran a trobar al matí del dia 4 d’agost a Barcelona. Les salutacions i la primera presa de contacte donaran pas a l’‘stage’ d’Encamp.

Com és habitual en els darrers anys, els blaugranes treballaran al Comú d’Encamp fins al divendres dia 8 per agafar la forma per afrontar l’exigent temporada 2014/15.

Minden, Istanbul i Tolosa

Tres seran els destins on Barça d’handbol jugarà diversos partits amistosos durant el mes d’agost. El primer serà la ciutat de Minden.

A Minden, i davant l’equip local, 14è classificat de la Bundesliga alemanya 2013/14, els blaugranes jugaran el primer partit amistós de la nova temporada el 19 d’agost.

Sense descans, els blaugranes es desplaçaran a Istanbul, on els dies 21 i 22 d’agost jugaran la Istanbul Cup a la ciutat turca. El Besiktas turc, el Barça d’handbol, l’AEK d’Atenes grec i el Jaish de Qatar són els participants en un torneig que es decidirà en format semifinals i final.

El dia 28 d’agost els blaugranes jugaran a la pista del Fenix Toulousse, i així es repetirà l’amistós ja disputat la temporada passada. El nou porter blaugrana, Gonzalo Pérez de Vargas, retornarà a la pista del seu antic equip, que compta amb l’exblaugrana Jerome Fernández.

Les competicions

El mes de setembre s’iniciaran les competicions oficials per al Barça d’handbol. El 31 d’agost es disputarà la Supercopa Asobal i, encara amb dates per confirmar, faltarà la Supercopa de Catalunya.

Els blaugranes tornaran a disputar la Superglobe, en qualitat de vigents campions de la competició. Entre els dies 7 i 8 de setembre i fins al 13 o 14 del mateix mes, els homes de Pascual tindran l’oportunitat de revalidar el títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut