La novena Copa Asobal del FC Barcelona d’handbol

La novena Copa Asobal del FC Barcelona d’handbol

Amb la Copa Asobal guanyada al Palau Blaugrana, el Barça d’handbol suma el seu novè trofeu i domina el palmarès de la competició

El FC Barcelona amplia el seu domini a la Copa Asobal. Els blaugranes afegeixen la novena  Copa Asobal al seu palmarès. Tot i que l’equip blaugrana és el conjunt que n’ha guanyat més, sempre ha hagut de bregar al màxim per assolir els títols de Copa Asobal.

Els blaugranes reediten el títol aconseguit la temporada passada a Vigo, on van superar l’Atlètic de Madrid a la final (24-32). El Barça revalida el títol per tercer any consecutiu, un fet que iguala l’anterior millor ratxa de títols blaugrana a la Copa Asobal. Els cursos 99/00, 00/01 i 01/02 l’handbol blaugrana en va guanyar tres de consecutives.

Dinou anys del primer títol

Els blaugranes es van estrenar amb aquest títol la temporada 1994/95, en una edició disputada a Vigo. L’any següent van sumar la seva segona Copa Asobal a Castelló. En totes dues finals, el Teka Cantàbria va ser el rival dels blaugranes.

Divuit títols per a Pascual

Amb aquesta Copa Asobal, Xavi Pascual suma el seu divuitè títol com a entrenador del Barça d’handbol. Pascual, doncs, aconsegueix la seva quarta Copa Asobal, que s’afegeix també a dues Copes del Rei, tres Supercopes Asobal, tres Lligues dels Pirineus, una Supercopa de Catalunya, tres Lligues Asobal, un Mundial de clubs i una Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut