La Mercè, amb handbol i futbol a Barcelona

La Mercè, amb handbol i futbol a Barcelona

En el dia de la Mercè el Barça d’handbol juga al Palau Blaugrana, dues hores abans de l’inici del futbol a l’Estadi

Dimarts, dia de la patrona de Barcelona, el FC Barcelona d’handbol juga a les 18 h, al Palau Blaugrana, davant el Reale Ademar i en directe per Sportmanía, la tercera jornada de la Lliga Asobal. El partit serà dues hores abans de l’inici del partit de futbol a l’Estadi entre el FC Barcelona i la Reial Societat. Els socis del FC Barcelona tenen l’entrada gratuïta al Palau.

Centrats en la Lliga Asobal

Els blaugranes arriben a la tercera jornada de la competició estatal amb dos triomfs en les dues primeres jornades. Els barcelonistes juguen contra el Reale Ademar enmig de dos partits de Champions: el de dissabte passat a Macedònia, amb empat a 29, i el del proper dissabte al Palau davant Wacker Thun de Suïssa.

Pascual va manifestar, a la roda de premsa prèvia al partit davant l’Ademar, que l’equip estava “centrat en el partit de dimarts” i que l’únic pensament de l’equip era “sumar el tercer triomf a la Lliga i pensar dimecres en Champions”.

El tècnic blaugrana, com és habitual en els partits que l’equip juga a Barcelona, no ha facilitat quina serà la convocatòria del partit. Ho farà el mateix dimarts, quan l’equip arribi al Palau Blaugrana.

Un equip amb canvis

El Reale Ademar de Lleó ha fet un profund canvi a la seva plantilla. Des de la banqueta, que ara ocupa Daniel Gordo substituint Manolo Cadenas, passant per una plantilla jove amb l’empremta de l’estil que sempre ha caracteritzat els de Lleó.

Els joves jugadors que estan disputant l’actual edició de l’Asobal amb el Reale Ademar estan acompanyats de jugadors més experimentats com són Carou, Alonso, Dacevic o Asanin.

L’Ademar és el quart classificat de la Lliga. A la primera jornada es van imposar per 27 a 32 a la pista de Port Sagunt i a la segona jornada van empatar a 25, en un partit a cara o creu, a casa davant el BM Osca.

L’equip de Lleó presentarà a Barcelona els mateixos 16 jugadors que van jugar davant el BM Osca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut