La Lliga Asobal retorna al Palau Blaugrana

La Lliga Asobal retorna al Palau Blaugrana

El partit davant el BM Villa de Aranda Top Ribera serà el primer partit de la Lliga Asobal a Barcelona després de l’aturada

Dimarts a les 20 h i en directe per Barça TV el Barça d’handbol tornarà a trepitjar el Palau Blaugrana per disputar un partit de la Lliga Asobal. Des de meitats del mes de desembre els blaugranes no jugaven en Lliga al Palau.

Un mes complicat

L’acumulació de partits, nou al mes de febrer, l’estat de forma i la capacitat de recuperació dels jugadors són els aspectes que més estan preocupant l’entrenador blaugrana Xavi Pascual en el retorn de l’equip a la competició.

Pascual va fer referència a aquestes circumstàncies en la roda de premsa prèvia al partit que el Barça d’handbol jugarà davant el BM Villa de Aranda. “Em preocupa ser capaços de recuperar el ritme de competició. Sabem que aquest mes per a nosaltres sempre és difícil”, va explicar Pascual per enfocar els objectius del partit de dimarts.

De cara al partit, Noddesbo no estarà a la llista de convocats per unes molèsties a la zona abdominal i en el seu lloc entrarà a la llista el jove Mihal Kasal.

Amb bona dinàmica

El BM Villa de Aranda viu la seva segona temporada a la Lliga Asobal. Els castellans ocupen el lloc 14 de la classificació, buscant mantenir-se fora dels llocs de descens.

Aquesta aturada per la disputa de l’Europeu ha estat positiva per als homes entrenats per Jacobo Cuétara, que van assolir un empat a 28 la jornada passada davant el BM Osca, un dels equips que lluita per places europees.

Els d’Aranda de Duero han incorporat el lateral brasiler Guimaraes al mercat d’hivern i tenen en Álvaro Ignacio Cabanas el seu màxim referent ofensiu amb 87 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut