La Champions torna al Palau Blaugrana amb el Barça d’handbol

La Champions torna al Palau Blaugrana amb el Barça d’handbol

El partit entre el FC Barcelona i el Wacker Thun obre la temporada de Champions 2013/14 a la pista blaugrana

Cinc mesos després de l’èpic triomf dels de Pascual davant el BM Atlètic de Madrid, que els classificava per a la Final a Quatre 2012/13, l’himne de la Champions d’handbol tornarà a sonar dissabte al Palau Blaugrana. A les 16.15 h i en directe per Esport3, el Barça i el Wacker Thun disputaran la segona jornada de la primera fase de la VELUX EHF Champions League.

Buscant el primer triomf

El Barça d’handbol arriba a la segona jornada de Champions després d’empatar a 29 a la pista del Vardar Skopje. Un Vardar que ja ha jugat la segona jornada de Champions i va caure per 26 a 24 a la pista del Dinamo de Minsk, i demostra l’alt nivell competitiu d’aquesta edició de la màxima competició europea.

Els blaugranes volen certificar, al Palau Blaugrana, el primer triomf a la Champions per afrontar els dos propers partits, el Metalurg a casa i el potent PSG Handball a París, amb el coixí de 3 punts.

Amb tots els jugadors en condicions, Pascual ha convocat els 16 jugadors del primer equip per afrontar el debut blaugrana a casa de la Champions 2013/14.

Nous a Champions

El Wacker Thun afronta la seva primera participació a la Champions d’handbol. Els suïssos van trencar el domini que havia exercit el Kadetten a la Lliga helvètica i van proclamar-se campions de Suïssa la temporada passada.

A la primera jornada van caure per 22 a 23 davant el Metalurg i en el darrer partit de la Lliga suïssa van caure per 31 a 19 davant el mateix Kadetten de Schaffhausen.

Amb un equip format pràcticament per jugadors suïssos, només tenen tres jugadors forans, el grec Chalkidis, el croat Franic i el serbi Isailovic, que van demostrar a la primera jornada que a Europa ningú no regala res.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut