Kiril Lazarov i Siarhei Rutenka, guardonats a Europa

Kiril Lazarov i Siarhei Rutenka, guardonats a Europa

El macedoni és al set ideal de la Champions i el bielorús forma part del 7 de la Final Four

Un cop finalitzada la temporada europea, els jugadors del Barça d’handbol reben reconeixements individuals a la seva tasca. En aquest cas dos jugadors blaugrana, Lazarov i Rutenka, formen part del millor equip de la competició i del millor equip de la Final Four.

Lazarov, millor lateral dret

El lateral dret del FC Barcelona, Kiril Lazarov, ha estat escollit dins del set ideal de la VELUX EHF Champions League 2013/14.

L’EHF va anunciar la composició d’aquest equip i amb el 42% de vots rebuts, el blaugrana va ser triat com a millor lateral dret, a la seva primera temporada en el FC Barcelona. Lazarov ha finalitzat com a quart màxim golejador de la Champions d’handbol 2013/14 amb 80 gols.

Rutenka, millor pivot de la F4

Un lateral esquerre, escollit millor pivot de la Final Four. Aquest és el cas del blaugrana Siarhei Rutenka. La seva versatilitat sobre la pista fa que el bielorús pugui actuar en diverses posicions i amb molta solvència, com ha demostrat a Colònia.

11 gols davant el Veszprém i 4 davant el Flensburg van fer que el jugador del Barça d’handbol fos escollit dins del set ideal de la VELUX EHF FINAL FOUR.

Bogeria per l’handbol

L’EHF ha comunicat que ja porten venudes 10.000 entrades per a l’edició 2014/15 de la Final Four que tindrà lloc a Colònia.

Durant el mateix cap de setmana que es disputava la Final Four 2013/14, ja es van posar les entrades a la venda i avui ja són 10.000 les entrades venudes, la meitat de l’aforament del Lanxess Arena.

Les entrades es poden adquirir en aquest lloc web  http://bit.ly/1ukPpxT

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut