Kiril Lazarov i Siarhei Rutenka, el gol al lateral

Kiril Lazarov i Siarhei Rutenka, el gol al lateral

Els dos laterals blaugrana formen una de les parelles més golejadores del panorama de l’handbol europeu

Kiril Lazarov, al lateral dret, i Siarhei Rutenka, al lateral esquerre, amb Gurbindo i Karabatic, conformaran el grup de laterals que Xavi Pascual tindrà a les seves ordres a la temporada 2013/14. Lazarov i Rutenka són especialistes a foradar la porteria contrària, tal com van demostrar la temporada passada.

434 gols entre Lliga i Champions

Lazarov i Rutenka van ser els màxims golejadors del BM Atlètic de Madrid i del FC Barcelona, la temporada passada en Lliga i Champions.

Entre els dos jugadors van marcar, a Lliga i Champions, 434 gols. 225 Lazarov, en 41 partits, i 209 Rutenka, també en 41 partits.

Els gols de Lazarov

Kiril Lazarov va marcar 156 gols a la Lliga Asobal, en 29 partits jugats. Lazarov va ser el màxim golejador del seu antic equip, el BM Atlètic de Madrid, a l’Asobal i el tercer màxim anotador de la competició.

A la Champions 2012/13, Lazarov va ser, de nou, el màxim golejador del seu equip amb 69 gols en els 12 partits que va jugar amb els madrilenys a la màxima competició de l’handbol europeu.

Els gols de Rutenka

El blaugrana Siarhei Rutenka va ser el segon màxim golejador de la temporada 2012/13 a la Champions d’handbol. Rutenka va marcar 95 gols a Europa en els 16 partits que va disputar, destacant els 11 gols que va marcar al BM Atlètic de Madrid, en el partit de tornada de quarts de final.

A la Lliga Asobal, Rutenka va ser el màxim golejador del FC Barcelona amb 114 gols, marcats en 25 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut