Karabatic: “Sortir a la gespa és emocionant”

Karabatic: “Sortir a la gespa és emocionant”

Els jugadors del Barça d’handbol expliquen com van viure la sortida a la gespa del Camp Nou per oferir el títol de la Superglobe, el Campionat del Món d’handbol

Dissabte a la nit, després de jugar davant el BM Ciudad Encantada al Palau, els jugadors del FC Barcelona d’handbol van viure un moment especial a les seves trajectòries: sortir a la gespa del Camp Nou per oferir la Superglobe. Alguns d’ells, debutants en aquesta experiència, expliquen com van viure aquell moment.

La primera vegada oferint un trofeu

Per a molt jugadors de l’handbol blaugrana era la primera vegada que sortien a oferir un trofeu en un estadi de futbol.

Nikola Karabatic ho definia així: “Sortir a la gespa és emocionant. Havia estat a Stade de France fent el xut d’honor després dels Jocs però això de dissabte, al Camp Nou, davant l’afició blaugrana va ser molt gran i molt emocionant”.

Per la seva banda, Joan Saubich recordava: “Jo he jugat a l’Estadi, recordo que quan vam guanyar la Champions 2010/11, on jo simultaniejava el primer equip amb el filial, van jugar un partit allà com a premi. Però sortir a l’Estadi amb el públic és molt emocionant. Vaig agrair molt l’ovació de la gent i vaig sentir sana enveja dels que poden jugar en un recinte com l’Estadi”. 

Visió diferent

Eduardo Gurbindo no havia trepitjat mai un estadi de futbol amb els equips on havia jugat. “Espero poder tornar a repetir l’experiència de dissabte amb un altre títol. Havia estat com a espectador a l’Estadi, però sortir a la gespa amb la gent aplaudint és una nova, gran i divertida experiència per nosaltres”, explicava el navarrès.

Per Kiril Lazarov l’experiència no era nova en un camp de futbol: “Ja havia sortit al Calderón amb l’Atlètic de Madrid. Sortir al Camp Nou també em va impressionar. És un estadi més gran i amb un gran ambient, com vaig poder sentir dissabte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut