Inici amb triomf per al segon equip (24-32)

El filial blaugrana s’emporta el triomf a la pista d’Amenabar Zarautz, un dels pavellons amb més ambient de la Divisió d’Honor Plata

El segon equip blaugrana va sumar una victòria a la sempre difícil pista de Zarautz. Els joves de Toni Gerona van sentenciar el partit al llarg de la segona part i van portar a Barcelona el primer triomf, a la primera jornada de Lliga

Frec a frec fins al descans

Amenabar Zarautz va sortir a la pista amb una defensa 6:0. La solidesa defensiva dels bascos i la falta d’encert des de la distància per part dels llançadors blaugrana no va permetre als blaugranes distanciar-se en el marcador.

L’actuació dels jugadors locals, Erik Balenciaga i David Aguirrezabalaga, permetia als de Zarautz arribar a la mitja part amb el partit completament obert.

Prenen distància

A la segona part la dinàmica va seguir igual, tot i que a poc a poc la màxima profunditat de la banqueta blaugrana va permetre als joves de Toni Gerona arribar als minuts decisius amb la gent més fresca, cosa que va ser determinant.

Entre els blaugranes cal destacar Adrià Figueres, l’efectivitat de Beto Miralles i  l’aportació d’Ignasi Admella a la porteria, que amb les seves aturades a la 2a part va permetre als blaugranes poder córrer al contraatac.