Gurbindo, blaugrana fins al 2016

Gurbindo, blaugrana fins al 2016

El FC Barcelona i el lateral del primer equip d’handbol Eduardo Gurbindo renoven el vincle contractual fins a la fi de la temporada 2015/16

Eduardo Gurbindo jugarà amb el FC Barcelona d’handbol dues temporades més. El lateral navarrès finalitzava el seu contracte aquesta temporada i Club i jugador han estès i signat un acord per a dues temporades més.

Un jugador consolidat

Eduardo Gurbindo està vivint la seva consolidació esportiva a Barcelona. Va aterrar al club blaugrana la temporada 2012/13 provinent del BM Valladolid, i al Barça d’handbol ha guanyat la majoria de títols de la seva trajectòria.

Set títols ha assolit vestint la samarreta blaugrana. Dues copes Asobal, dues Supercopes d’Espanya, una Supercopa de Catalunya, una Lliga Asobal i una Superglobe.

Gurbindo ja sabia el que era penjar-se un bronze en una competició de seleccions amb la selecció espanyola al Mundial 2011. Ara, en l’Europeu i ja vestint la samarreta blaugrana, Gurbindo va tornar de Dinamarca amb una altra medalla de bronze.

“El millor lloc on puc estar”

Gurbindo ha manifestat al micròfons de Barça TV: “Barcelona és el millor lloc que puc estar. Per a mi és una gran alegria poder estar dues temporades més al Barça d’handbol”.

“Ara ens cal continuar treballant, ja que vénen molts dels grans reptes de la temporada”, ha explicat el lateral navarrès del primer equip d’handbol després de la seva renovació per dues temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut