Frigoríficos Morrazo- FC Barcelona: A un pas de la Lliga! (24-37)

El conjunt blaugrana es pot proclamar matemàticament campió de la Lliga Asobal dissabte, en funció dels resultats de Granollers i Naturhouse Els homes de Xavi Pascual han decidit a la primera meitat el seu compromís a Vigo, corresponent a la 24a jornada

Entremig dels dos partits de vuitens de Champions, el Barça ha sumat aquest dimarts a la pista del Frigoríficos Morrazo la seva 24a victòria a la Lliga Asobal per un contundent 24-37. El situa a un pas del títol. De fet, pot ser campió dissabte en el cas que ni Granollers ni Naturhouse La Rioja vencin els seus respectius propers compromisos.

L’equip ha aterrat bé procedent de Dinamarca. Ràpidament ha volgut prendre la iniciativa, però d’entrada el Cangas se li mantenia en roda (3-4, min 6). Fins i tot s’ha posat per davant amb un 5-4 entre sorprenent i amenaçador. Rutenka (4) i Saubich (4) s’apuntarien els vuit primers gols dels blaugranes, disposats a començar a prendre distància (6-8, min 11). A partir d’aquí els seus companys assumirien més protagonisme ofensiu i el marcador quedaria ja trencat a l’equador del primer període (6-12, min 16).

Del 6-6 al 6-16

El parcial determinant ha estat finalment de 0-10 (6-16, min 22). La defensa culer era impenetrable, amb un Robin molt encertat sota pals. A més, Karabatic també es mostrava infal·lible. Al descans, el 10-21 parlava per si sol. L’equip es mantindria seriós a la represa. Ara era Gurbindo el que prenia el relleu golejador. Per part dels locals, Serafín Pousada oferia unes bones prestacions (14-29, min 43).

Pascual, que havia donat descans a Entrerríos i Stranovski, aprofitaria per rotar els seus homes. Ells conservarien una còmoda renda d’entre 10 i 15 gols (18-33, min 49), encara que la intensitat havia baixat un pèl. El Cangas ha lluitat fins al final, empès per la seva afició i un ambient festiu, però la superioritat barcelonista ha estat clara. Al final, 24-37 i la Lliga Asobal, a punt de caure.