FC Barcelona – Vardar Skopje, volen tornar la pilota

FC Barcelona – Vardar Skopje, volen tornar la pilota

Els blaugranes reben al Palau l’únic equip que ha estat capaç de puntuar davant els homes de Xavi Pascual

Dissabte a les 16.15 h al Palau Blaugrana i en directe per Esport3 el Barça d’handbol rep l’únic equip que ha estat capaç de treure punts als blaugranes al llarg d’aquesta temporada 2013/14. El Vardar Skopje de Macedònia va aconseguir empatar a 29 a la primera jornada de la Champions actual.

A un triomf de vuitens de final

El Barça d’handbol és líder del Grup C de la VELUX EHF Champions League i un triomf davant el Vardar suposaria la classificació matemàtica dels blaugranes per als vuitens de final de la Champions, abans de l’aturada hivernal.

Els homes de Xavi Pascual afronten aquest partit amb l’objectiu d’assolir la classificació i d'aconseguir un triomf davant l’únic equip que ha estat capaç de treure’ls un punt aquesta temporada.

A la pista del Palau Blaugrana sortiran els 16 jugadors del primer equip, com és habitual a les convocatòries del partits de la Champions d’handbol.

Un equip amb dues cares

El Vardar Skopje és el quart classificat del Grup C de la Champions d’handbol. Els macedonis van cessar, a les poques jornades de Lliga, el seu entrenador, Zoran Kastratovic, i ara Andon Boskovski ocupa la banqueta macedònia.

Els de Skopje han obtingut dos triomfs, dos empats i dues derrotes fins al moment. A casa han empatat amb el Barça i el PSG. Van guanyar a la pista del seu rival ciutadà, el Metalurg, per 22 a 27, però com a locals i una setmana més tard el Metalurg els tornava la moneda i s’imposava per 18 a 26.

Destaquen a les files dels macedonis jugadors com Álex Duixebàev, Timur Dibirov, el porter Iñaki Malumbres i el germà del blaugrana Kiril Lazarov, Filip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut