FC Barcelona - Puente Genil: Que el ritme no pari (39-23)

Els blaugranes es desfan amb facilitat de l’equip cordovès, que ha aguantat el ritme dels catalans fins al minut 15 Karabatic, amb set gols, i Lazarov, amb sis, els jugadors més destacats aquest diumenge al Palau Blaugrana

De nou exhibició. No per habitual deixa de ser notícia que el Barça superi amb claredat tots els seus rivals al Palau Blaugrana. Cinc triomfs en cinc partits i lideratge dela Lliga Asobal compartit amb el Fraikin Granollers, el rival dels blaugranes dimarts (21 h) en el que serà el millor partit que es pot veure actualment a la competició. Aquest diumenge, contra el Puente Genil, la maquinària ha tornat a funcionar i els de Pascual han superat per 39-23 l’equip cordovès, tot cor.

Al ritme de Karabatic

Els primers trenta minuts de partit han tingut un nom propi: Karabatic. El francès, amb sis gols en divuit minuts, ha estat el director de l’orquestra blaugrana, que a mesura que han passat els minuts s’ha afinat i s’ha lluït. D’un sorprenent 7-5 s’ha passat al 12-6 gràcies als gols del ‘33’ blaugrana i també d’Aitor Ariño, un punyal des de l’extrem i al contraatac. En defensa, el mateix Karabatic s’ha encarregat de bloquejar els llançaments del Puente Genil i les aturades han anat a càrrec de Saric, amb un total d’onze en el primer acte. Amb 20-9 s’ha arribat al descans i amb l’equip cordovès totalment superat.

Gol a gol

A la represa el guió ha continuat sent el mateix que en els darrers minuts de la primera part. El Barça, molt sòlid en defensa, ha provocat molts contraatacs i amb un parcial de 8-1 en deu minuts ha situat un revelador 28-10 en el marcador. Juanín i Rutenka s’han repartit els gols, i quan els de Pascual han abaixat una mica el ritme el Puente Genil ha fet un parcial de 0-5 que ha rebaixat la diferència (32-18). Als últims deu minuts els catalans han tornat a veure porteria amb facilitat fins al 39-23 final. El triomf suposa la cinquena victòria de la temporada en cinc partits.