FC Barcelona v Port Sagunt: Insaciables (43-20)

Els blaugranes esclafen l’equip valencià i sumen la tretzena victòria a la Lliga Asobal

Sumen i no s’aturen. El FC Barcelona ha encadenat aquest dimarts la tretzena victòria consecutiva a la Lliga Asobal. S’ha desfet al Palau Blaugrana del Port Sagunt en un partit resolt per la via ràpida: al minut 10 els homes de Xavi Pascual ja guanyaven de set gols. D’aquesta manera, el Barça es troba a dues victòries de tancar una primera volta absolutament perfecta.

Ariño marca distàncies

Hi ha partits en què el rival oposa resistència durant quinze o vint minuts. Aquest dimarts la potència amb què han arrencat els blaugranes ha liquidat el Port Sagunt en un tres i no res. Un parcial inicial de 4-0, amb les tres primeres dianes fetes per Ariño, ha obligat el conjunt visitant a demanar el primer temps mort després de dos minuts i 52 segons de partit. La primera diana visitant ha arribat sobrepassat el minut 4.

+14 a la mitja part

Aquest parcial inicial s’ha convertit en una muntanya per als valencians. La intensitat blaugrana en defensa, combinada amb un encertat Saric, ha segellat la porteria del Barça. En atac, els Gurbindo, Rutenka i Sorhaindo ampliaven distàncies. A la mitja part estava tot fet: 22-8. I tot sense Raúl Entrerríos, absent per unes molèsties musculars.

Festa golejadora

La segona part ha tingut poca història. Amb el triomf al sac, el FC Barcelona ha seguit augmentat diferències, tot i que un pèl menys intens que al primer temps. Res estrany per a un equip que no ha deixat de marcar. A la festa golejadora s’hi ha apuntat tothom i el resultat final ha estat d’escàndol: 43-20.