FC Barcelona – Helvetia Anaitasuna, entre Champions

FC Barcelona – Helvetia Anaitasuna, entre Champions

Helvetia Anaitasuna visita el Palau, a la setena jornada de Lliga, entre dos dels partits més complicats de la VELUX EHF Champions League

La setena jornada de la Lliga Asobal porta al Palau Blaugrana, dimarts a les 20 h en directe per Barça TV, a Helvetia Anaitasuna, entre dos partits dels més complicats del Barça d’handbol a Europa. Si dissabte passat els blaugranes van superar el Metalurg, aquest diumenge tenen l’exigent cita a París davant el PSG.

Cal fer la feina

Malgrat tenir Lliga Asobal entre els dos partits de Champions, els blaugranes volen sumar 2 punts més i no pensar més enllà. "Hem de seguir fent la nostra feina", explicava en roda de premsa Xavi Pascual.

Per afrontar el partit davant l'Helvetia Anaitasuna, el FC Barcelona d’handbol ha tingut una única sessió d’entrenament després de jugar dissabte davant el Metalurg. Malgrat el poc temps per preparar el partit, els blaugranes s’exigeixen seguir sumant punts per afiançar el lideratge en solitari de la Lliga Asobal.

Pascual tindrà la baixa quasi segura de Siarhei Rutenka, amb molèsties a l’esquena. La llista definitiva dels 16 jugadors que sortiran a la pista del Palau Blaugrana no es coneixerà fins una estona abans del partit.

A la zona tranquil·la

El BM Anaitasuna és un dels històrics de l’handbol estatal. Després de més dues dècades sense presència a la màxima competició de l’handbol estatal, va retornar la temporada 2011/12 a la Lliga Asobal i compleix la tercera temporada a l’elit de l’handbol espanyol.

Els de Pamplona ocupen la novena posició de la Lliga Asobal amb 5 punts en sis jornades i gaudeixen de la tercera millor defensa de la competició amb 148 gols rebuts, per darrere del Barça i del BM Osca.

Les dues visites anteriors de l’Helvetia Anaitasuna s’han saldat amb triomfs blaugrana. A la temporada 2011/12 els blaugranes es van imposar per 32 a 18 i a la següent temporada van tornar a vèncer per 26 a 19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut