FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: Un derbi a dalt de tot

FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: Un derbi a dalt de tot

Els blaugranes, líders de la Lliga, i els vallesans, segons classificats, disputen dissabte al Palau Blaugrana un dels partits més interessants de la Lliga Asobal 2013/14

Dissabte a les 18 h i en directe per Teledeporte el Palau Blaugrana acollirà el derbi de l’handbol català entre el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers. Un partit que arriba en un moment de la temporada en què el Barça lidera la classificació de manera destacada i el Granollers està en segona posició lluitant per mantenir la plaça que dóna accés a la Champions de l’any que ve.

Buscant el tercer triomf

El Barça i el Granollers ja han jugat dues vegades aquesta temporada, en Lliga i a la Final de la Copa Asobal, amb dos triomfs blaugrana. El d’avui serà el tercer partit d’aquesta temporada i Pascual i els seus jugadors volen obtenir el tres de tres.

Amb un calendari dens des de la tornada de l’Europeu, el Barça d’handbol domina la Lliga amb 20 triomfs en 20 jornades i afronta el repte del tercer derbi amb l’objectiu de seguir aquesta trajectòria immaculada.

Els blaugranes voldran mantenir una imbatibilitat davant el BM Granollers que dura més de vint anys al Palau Blaugrana. El darrer triomf dels vallesans a Barcelona en Lliga Asobal data de l’any 1993.

Pascual té els dubtes de Víctor Tomas i Siarhei Rutenka per al partit contra el Granollers i la llista final de convocats la farà pública abans de l’inici del partit.

Un gran any

El Fraikin BM Granollers està vivint una gran temporada. Segons a la Lliga, finalistes de la Copa Asobal i classificats per a la Final a Quatre de Copa, els homes de Toni García viuen un moment dolç de joc.

Prova del bon moment que viuen els de Toni García són els cinc triomfs que han aconseguit en cinc partits de la segona volta de la Lliga, on són l’equip que menys gols ha rebut en aquestes cinc jornades, 106. En les 20 jornades disputades, el  BM Granollers és la segona millor defensa amb 460 gols rebuts, només quatre més que el FC Barcelona, que lidera aquest apartat estadístic amb 456 gols rebuts.

Per al partit de dissabte els vallesans compten amb la nova incorporació de Víctor Tremps i amb les baixes dels pivots Pol Capdevila i Nicklas Grundsten.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut