FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: Final catalana a la Copa Asobal

FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: Final catalana a la Copa Asobal

El derbi de l’handbol català es tornarà a veure per decidir el campió de la XXIV edició de la Copa Asobal

Primer contra segon de la primera volta de Lliga, o el que és el mateix: Barça contra Granollers. Aquesta serà la final de la Copa Asobal 2013 que es jugarà a les 20 h, al Palau Blaugrana, amb les càmeres d'Esport3 com a testimoni.

Ara toca lluitar per la novena Copa Asobal

El Barça d’handbol arriba a la final després de finalitzar en el primer lloc de la primera volta de la Lliga Asobal i superar el BM Osca per 39 a 25 a la semifinal de la competició.

Serà la segona vegada que els del Vallès i el FC Barcelona juguin una final de Copa Asobal. Va ser la temporada 93/94 i els blaugranes van caure per 19 a 21. La primera vegada que la Copa Asobal es va jugar a Barcelona, la temporada 08/09, els blaugranes van caure per 25 a 31 davant l'Ademar.

Però els blaugranes són l’equip que més vegades han guanyat la competició, vuit. Han assolit les dues edicions anteriors de la Copa Asobal; a semifinals van fer 39 gols, el millor registre golejador blaugrana a la Copa Asobal, i a la Lliga van superar el Fraikin BM Granollers per 20 a 34.

Pascual comptarà amb els mateixos setze jugadors que van disputar la semifinal.

“La feina de Toni García”

Xavi Pascual, a la roda de premsa posterior a les semifinals, era preguntat sobre què destacaria del Fraikin BM Granollers. La resposta del tècnic blaugrana va ser clara: “La feina de Toni García”.

Amb Toni García a la banqueta, el BM Granollers està arribant a llocs on no arribava feia anys. Són segons de la primera volta de la Lliga i estan classificats per a la final de la Copa Asobal després de superar, en un treballat i emocionant partit, el Naturhouse La Rioja per 29 a 28.

Toni García ha fet un bloc entre joves del planter i jugadors incorporats de fora que s’està mostrant com un dels equips més en forma de l’handbol Asobal. Amb Schulz a la porteria, Salinas, Campos, Grundsten, Solé i Pujol com a referents i joves de passat blaugrana com són Álvaro Ruiz i Marc García, els dels Vallès saben que en un derbi els precedents de poc serveixen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut