FC Barcelona - Etoile Sportive: Remuntada i primers de grup (34-27)

Els blaugranes han patit en excés al primer temps, però a la segona part han remuntat i han desplegat un gran joc Els de Pascual disputaran les semifinals aquest dijous a les 19.15 hores contra l'Eljaish Sports Club

Triomf treballat contra un rival dur, agressiu. Un contrincant que als primers 30 minuts ha demostrat la seva vàlua i que ha elevat el nivell de duresa per impedir el joc del Barça, que ha trigat a trobar-se còmode en el partit. No ha estat fins al minut 25 que els catalans s’han alliberat i al segon temps han acabat de remuntar i s’han emportat amb facilitat el tercer partit en tres dies amb el 34-27 final. Aquest dijous, a les 19.15 hores, els de Pascual jugaran les semifinals contra l'Eljaish Sports Club.

De menys a més

No ha estat l’inici somiat del Barça. Imprecisions, errades en els llançaments i algun mal balanç defensiu ha donat aire a un Etoile Sportive que, a més d’aprofitar-se d’aquests aspectes, ha afegit molta duresa i contundència a les seves accions defensives. En els primers cinc minuts l’electrònic ha reflectit un pobre 1-1, però des d’aleshores i fins al descans ha estat l’equip de Tunísia el que ha dominat el partit i ha arribat a vèncer per tres gols de diferència (7-10). El Barça, més experimentat, ha anat remant i a poc a poc s’ha apropat fins a l’11-12 amb el qual s’ha arribat al descans.

Capgiren el partit

I és que a partir del minut 38 els de Pascual han capgirat el partit i han situat el 17-16 al marcador. Els tunisians, que no s’han rendit, han seguit a la seva, però en el moment en què els catalans s’han situat tres gols per sobre (21-18) el partit pràcticament s’ha acabat. Ha calgut seguir treballant, córrer, buscar la millor opció, però quan el Barça mana, el rival claudica. I la diferència ha anat creixent fins als vuit gols al minut 50 (27-19).

Primers de grup

El triomf final per 34-27 permet al FC Barcelona classificar-se com a primer del grup B i disputarà les semifinals contra l'Eljaish Sports Club. Aquest partit es disputarà a les 19.15 hores.