FC Barcelona – Etoile Sportive: La lluita pel liderat de grup

FC Barcelona – Etoile Sportive: La lluita pel liderat de grup

Catalans i tunisians busquen el primer lloc del grup B de la Superglobe, un cop classificats per a semifinals

El FC Barcelona d’handbol i l’Etoile Sportive du Sahel de Tunísia ja són equips de semifinals de la Superglobe. Al partit de dimarts a les 13 h, hora de Barcelona, es disputaran qui finalitza en primer lloc del grup del Mundial de Clubs d’Handbol.

Amb tothom a disposició

El Barça d’handbol afrontarà aquest decisiu partit pel primer lloc de grup amb tots els jugadors a disposició de Xavi Pascual. Malgrat la forta contusió que Noddesbo es va fer al genoll dret en el partit davant el Taubaté, el danès estarà a disposició de Pascual si el tècnic blaugrana creu convenient que jugui.

Els blaugranes han demostrat que volen guanyar aquesta Superglobe 2013. En els dos primers partits han ofert un joc intens, ofensivament i defensivament parlant, i l’Etoile serà el darrer obstacle per al lideratge, abans de jugar les semifinals. Un empat també classificaria els blaugranes com a primers de grup ja que la diferència entre gols blaugrana marcats i rebuts és de +27 i la d’Etoile és de +12

Els possibles rivals dels blaugranes a les semifinals poden ser l’Hamburg, l’Al Saad de Qatar i l’El Jaish, també de Qatar. Hamburg té 3 punts, els mateixos que Al Saad, i l'El Jaish en té 2.

Primera Superglobe

L'Etoile Sportive du Sahel és un club amb diverses disciplines; l’equip d’handbol va ser fundat l’any 1963. Es van classificar per a la Superglobe 2013 en vèncer l’Al-Ahly (EAU) a la Supercopa Africana.

Els tunisians són un equip molt intens que basa el seu joc en el central Ben Salah, en el lateral Bannour i en el pivot Jaballah, tots tres internacionals amb Tunísia. El lateral Zeinelabedin i l’extrem Ayed són els jugadors més destacats de l’Etoile Sportive.

A la primera jornada van superar per 29 a 24 el Taubaté, i a la segona es van desfer de l’Al-Rayyan per 23 a 30 i van assolir les semifinals a la primera participació d’un equip de Tunísia en la Superglobe

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut