FC Barcelona – Cuatro Rayas Valladolid: Autoritat permanent (42-26)

Els de Pascual segueixen la seva línia triomfal a l’Asobal i superen sense patir l’equip val·lisoletà Rutenka i Entrerríos, amb 6 gols cadascun, els màxims golejadors d’un equip imparable

La posada a punt per tenir la màquina ben greixada quan es disputin els títols segueix el seu curs. Aquest dimarts els de Xavi Pascual han superat el Cuatro Rayas Valladolid per 42-26 en un matx disputat al Palau Blaugrana. Els blaugranes, que han començat imposant el seu ritme des de l’inici, han agafat una renda de quatre gols (9-5) ja en els primers deu minuts i aquesta renda s’ha ampliat als deu gols quan s’ha arribat al descans (23-13). L’exhibició dels primers trenta minuts era difícil de mantenir, però la intensitat no ha baixat i els catalans han vençut per un còmode 42-26.

Van a totes

Tot i que la diferència amb tots els rivals pot semblar molt evident, els partits cal jugar-los i guanyar-los, ningú te’ls regala. Aquesta és la consigna que Xavi Pascual fa entendre als seus homes, que no han trigat gens a marxar en el marcador. Del 4-2 s’ha passat al 9-5 i després al 13-6 del minut 15. Tot anava rodat. Des d’aleshores i fins al descans, exhibició permanent fins als 23 gols en 30 minuts (23-13).

Més gols

Ja amb Sterbik a la porteria –cal recordar que cada partit de Lliga ell i Saric juguen mitja part cadascú- el Barça ha seguit fent el que millor sap. Defensar bé i atacar millor. El Cuatro Rayas Valladolid no volia ser un simple espectador i ha intentat mostrar la seva millor versió. L’avantatge ha arribat als dotze gols (30-18) i s’ha ampliat als setze, la màxima del partit fins aleshores, al minut 52 (37-21).

El últim deu minuts de partit han servit per veure com el Barça ha estat a punt de superar el seu rècord de gols aquesta temporada a la Lliga, que està xifrat en 44 en el partit que va disputar a Aranda de Duero (42-26).