FC Barcelona-CD Bidasoa Irun: El retorn d’un històric al Palau Blaugrana

FC Barcelona-CD Bidasoa Irun: El retorn d’un històric al Palau Blaugrana

Un dels equips més llorejats de l’handbol estatal, el Bidasoa Irun, torna al Palau després de set anys d’absència

Avui dimarts a les 20.30 h la jornada 23 de la Lliga Asobal viurà al Palau el retorn d’un equip històric a la pista blaugrana. El Bidasoa Irun va ser campió de la Lliga Asobal i campió d’Europa, a la dècada dels 90, i després de set temporades ha tornat a la màxima competició de l’handbol estatal.

Pas a pas

Amb prudència i concentració de cara al proper partit. Així enfoca el FC Barcelona la visita del CD Bidasoa al Palau Blaugrana. Malgrat tenir diumenge el partit d’anada de vuitens de final de la Champions a Dinamarca, el Barça d’handbol ara pensa en el partit davant els bascos.

Després d’unes setmanes de gran càrrega de treball en els entrenaments, ara els homes de Xavi Pascual volen arribar en el millor estat de forma de cara al tram final de la temporada.

De cara al partit d’avui, Pascual no podrà comptar amb la presència de Víctor Tomás, amb molèsties a l’espatlla, i decidirà la llista final de convocats una hora abans de l’inici del partit.

Lluitant per la permanència

El CD Bidasoa Irun viu el seu retorn a la Lliga Asobal lluitant per mantenir-se a la màxima categoria de l’handbol. Els bascos ocupen la setzena posició a la taula i han pagat la manca d’experiència a la categoria i la mala sort amb les lesions.

Del partit disputat a la primera volta a l’històric pavelló Artaleku d’Irun, on els blaugranes es van imposar per 22 a 34, els irundarres han recuperat l’argentí Vidal i han incorporat el suec Filip Kallman.

El partit d’avui serà el 21è entre el Barça i el Bidasoa al Palau en Lliga Asobal amb un balanç favorable als blaugranes de 17 triomfs, un empat i 2 triomfs visitants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut